Remppa-Henkka

100

tehtyä remonttia

7

työntekijää

2013

Perustettu

Remppa-Henkka Oy

Remppa-Henkka Oy on vahva ja kokenut toimija rakennusalalla, joka on palvellut asiakkaita ammattitaidolla jo 10 vuoden ajan. Erikoistumisalueitamme ovat uudisrakentaminen, remontointi, vesivahinkokorjaukset ja laajemmat saneeraustyöt.

Meiltä saat monipuolista ja kokonaisvaltaista palvelua, jonka toteutamme eri yhteistyökumppaneiden kanssa. Saat kauttamme myös suunnitteluapua, valvonta, kosteusmittauksia. Jopa rakennuspiirustukset arkkitehtitasoisena yhteistyökumppanimme kautta.

Tarjoamme hallien, navetoiden, asuinrakennusten, autokatosten, terassien, parvekeremonttien yms. rakentamista/korjausta ja myös lasitustöitä, sekä välitämme ja asennamme laadukkaita säleverhoja. Hoidamme timanttiporaukset ja palokatkotyöt laadukkailla palokatkotuotteilla. Järjestämme myös muuttoapua ja kaikenlaisia pienkorjaustoimenpiteitä sekä talonmiespalvelua.

Remppa-Henkka Oy:n arvot perustuvat ihmisläheiseen palveluun, pitkäjännitteiseen ihmisten ja ympäristön arvostamiseen ja hyvän ilmapiirin luomiseen joka tasolla, eritoten työntekijöiden näkökulmasta.

Asennustyömme ovat oikeutettuja kotitalousvähennykseen. Lue lisää kotitalousvähennyksestä: kotitalousvähennys

Seuraa somessa!

Kumppanit